Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Przejrzałam kilka sklepów i wreszcie znalazłam Zoe i Thomasa.
- Cześć Thomas.- uśmiechnęłam się.- Zoe zgaduj kogo spotkałam.
Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.
- Cześć, Crystal.
Your eyes, they shine so bright
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
- Hej, Crystal. Przepraszam, że cię zostawiłam samą... - ściągnęłam z wieszaka podarte jeansy i czarny t-shirt z napisem "So bad".- przymierz to. - podałam mu naręcze ubrań i usiadłam na pufie obok blondynki. - o co chodzi?
“You will always be the greatest gift that God ever gave me.” - Lenny Kravitz
- Spotkałam naszą niedoszłą sukę.- roześmiałam się
Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.
-Jak miło... Chciała poszpanować? - zaśmiałam się .
- O tak, nawet próbowała mi doradzić w kwestiach ubrań. i była z jakoś lalunią.- roześmiałam się jeszcze bardziej wyciągając przed siebie nogi w szpilkach.
Wyszedłem z przebieralni. - Wyglam jak klaun. Litości.
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
-Ugh, znowu one! - powiedziałam do Danielle, zajadającej się świństwami z McDonalda.
- Kto? - zapytała się mnie, patrząc na burgera.
- Zoe, Crystal i ten lovelas... - przewróciłam oczami.
- ZOE? - prawie krzyknęła.
Kto umarł, ten nie żyje. Amen.
- Może to? - westchnęłam. - marynarka, t-shirt i jeansy, powinny być ok?
- Mhm. - po chwili wróciłem z przymierzalni. - I jak?
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
- Jest fajnie.- uśmiechnęłam się do chłopaka i pokazałam znak okejki.
Popatrzyłam się na niego. Wyglądał bardzo, ale to bardzo przystojnie.
- Jest super! - klasnęłam w dłonie i wtedy zobaczyłam Caroline i jakąś dziewczynę.
Przewróciłam oczami.- Musiały przyleźć za mną albo mnie śledziły.- mruknęłam, patrząc w ich stronę.
- Uff, to dobrze. - przebrałem się szybko. - Idę zapłacić.
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
- Okej - powiedziałam do Thomasa - Może pójdziemy się przywitać? - zapytałam i puściłam do niej oko.
- Danielle, zmywamy się - powiedziałam. - Szczerze nienawidzę tej grupki i gówno mnie obchodzi twój autograf.
- Jesteś moją przyjaciółką? - zapytała, a potem zrobiła minę zabitego pieska.
- Ehh - przerwóciłam oczami.
Możemy uznać, że przewracanie oczami jest moim znakiem rozpoznawczym.
- Cześć Zoe - przywitała się Danielle.
-Pozwolisz, że sobie daruję tą przyjemność- uśmiechnęłam się wygładzając sukienkę.- Cudnie, nawet nie musiałyśmy nigdzie iść.- jęknęłam po tym jak do nas podeszły.
- Nie chce z wami rozmawiać i wolę was unikać, ale ona - spojrzałam z nienawiścią na Danielle. - Mi na to nie pozwala. Po prostu mnie zignorujcie, bo nie mam ochoty się kłócić.
Wróciłem do dziewczyn. Świetnie. To ta nowa. Ech... - Cześć
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
Odwróciłam się.
- Cześć Caroline... I....
- Danielle - moja przyjaciółka podała rękę Zoe i mocno nią potrząsnęła. - Chciałam cię prosić o autograf. Jestem wielką fanką twojego taty!
- Tylko się pośpieszcie, bo trochę nam się spieszy dzisiaj.- mruknęłam i zaczęłam oglądać swoje paznokcie.
-Przykro mi, ale nie rozdaję autografów - uśmiechnęłam się nieśmiało. - Niestety, ale musimy iść - popatrzyłam się na nią smutno i popchnęłam Crystal i Thomasa w stronę drzwi.
Co tu się przed chwilą stało? A z resztą? - Macie ochotę na milk shake'i? Ja stawiam?
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
- Karoca czeka? - zaśmiałam się.
- Umm... - Danielle zaczęła ''grzebać'' po swoich kieszeniach. W końcu wyjęła długopis i kartkę. - Przygotowałam się na to, bo Caroline powied...
Spiorunowałam ją wzrokiem.
- Caroline wspomniała mi o tym, że jesteś w jej szkole - dokończyła i się uśmiechnęła. - Wielka szkoda, że nie chodzę z wami do jednego liceum.