Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Wyszłam do ogrodu z innymi. Zespół już miał zamiar wejść na scenę.
Ostatnio edytowany przez Lily Rose Sheve (2016-03-29 21:08:23)
“You will always be the greatest gift that God ever gave me.” - Lenny Kravitz
- Zaraz zaraz, zanim zespół. Mamy niespodziankę. - kiwnąłem głową w stronę Thomasa.
I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe.
Wybieram numer, który wcześniej zdobyłam. Bai Fang zna wszystkich. Odchodzę na bok i oddalam się od głośnika.
-Tak...wszystko tak jak mówiłam... Yhm, rozkręca się właśnie... Za jakieś pół godziny... Max 40 minut... mówię ci, uda się... tak... dokładnie... Cześć.
Spojrzałam na Scandera z miną " Jaką niespodzianką?"
Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.
Uśmiechnąłem się do Zoe. - Muszę lecieć. Robota czeka. - wybiegłem do ogrodu. Piosenka akurat się skończyła, więc poleciałem do zespołu. Szepnąłem jednemu z facetów coś na ucho, a oni się odsunęli. Zrzuciłem marynarkę i zabrałem mikrofon. - Pora zaszaleć. - muzyka zaczęła grać.
https://www.youtube.com/watch?v=hr6gJMQsNA4
Your eyes, they shine so bright
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
Weszłam na pierwszy lepszy stół. Zaczęłam wywijać niczym obracana parasolka. No, fajnie tak z góry. Zaczęłam głośno śpiewać piosenki płynące z głośników. A nie mówiłam,, że Zoe jest porządna?
Kto umarł, ten nie żyje. Amen.
Jakaś świruska weszła na stół, a Murzynek zaczął tańczyć na scenie. Zajebiście. Przewracam oczami i zwracam się do Meg.
-Rób zdjęcia. A nóż się nam przydadzą.
Popatrzyłam się na Thomasa, a później na głośniki. Zaczął śpiewać, a każdy uczestnik tańczył, skakał czy wirował... Było wspaniale, a ja po raz pierwszy poczułam się wolna
Spojrzałem na Bai. O nie suko, nie tym razem. "Przypadkiem" wpadłem na nią i jej przydupasa, a telefon wylądował w jakimś napoju. - Ups...
Muzyka się skończyła. Ukłoniłem się teatralnie i odszedłem na bok, do dziewczyn. - I jak?
Your eyes, they shine so bright
I wanna save that light
I can't escape this now
Unless you show me how
W tempie błyskawicznym podnoszę szklankę z winem i upuszczam na jego koszulę. Szkło tłucze się i chyba widzę krew... a może to wino?
-Nie myśl sobie, dupku...- syczę i odchodzę.
Ostatnio edytowany przez Bai Fang (2016-03-29 21:20:17)
- Było zajebiście! Karierę wokalisty masz jak w banku! A teraz chodźmy coś zjeść i wracamy na parkiet. - zachichotałam
Koszula zrobiła się fioletowa i poczułem pieczenie. Co za sucz. Dostanie, zadbam o to.
Umm, co się tutaj dzieje? Kochaś 1 darł ryja, Kochaś 2 wpadł Na Czarną Topole i... Zaraz. Czy ona go ude...
Podeszłam do Zoe i... Zwymiotowałam na nią...
Wychodzę na parking i widzę jego samochód.
-No, jesteś wreszcie!
Zauważyłam że Bai oblała Scandera, oj nie popuszczę tego płazem.Wzięłam ogromną misę z ponczem i poszłam na parking bo ktoś mi powiedział, że ona tam poszła. Zaszłam ją od tyłu i caaałą ogromną misę z ponczem wylałam na jej głowę i sukienkę.- Ojć przepraszam.- powiedziałam i upuściłam jej na nogi misę a potem poszła znowu do ogrodu.
Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.
-Suka.
Chciała odejść, idiotka! Ze co? Podnoszę misę i uderzam ją w głowę. Upada.
-Ej, Crys.- chwytam ją za ramię. -CRYSTAL!
O.Mój.Boże... Wleciałam do domu jak torpeda i szybko, wygrzebałam z szafy miętową rozkloszowaną, przewiewną sukienkę na ramiączkach.
-Um, Meg, zajmij się nią. Wezwij jakiegoś lekarza czy coś w tym stylu...
O nie, obrzygałam Zoe. Czas wyjść. Wyszłam na parking, a tam Czarna Topola stała nad Crystal... Umm, co?
- Pierwsza odpadła? - wybuchnęłam śmiechem. - Śpisz, Crystal?
Bai i Crystal zniknęły mi z oczu. Wybiegłem przed dom. Stała tam Bai. Crystal leżała na ziemi. - Jebana suko, co ty kurwa zrobiłaś?!
-Dobra, wiesz co masz robić- zwracam się do przybysza i wsiadam do auta. Jeszcze tu wrócę.
Leżę na parkingu nieprzytomna a z głowy sączy mi się krew, mam nadzieję że kamery to wszystko nagrały, bo przy wejściu na parking je widziałam.
- Umm, Crystal? - Pytam, dotykając jej głowy.
Krew.
- O cholera...
Po drodze dzwonię do chłopaka jeszcze raz.
-Tak... No, trochę się pokomplikowało...Tak, myślę, że jutro... w razie czego będę dzwonić.