Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Wracam z uśmiechem na swoje miejsce, z doświadczenia wiem, że jeśli powiesz coś głupiego albo niestosownego lub co gorzej jakiś sekret w mediach, to on zostanie zapiętany i wypominany Ci do końca życia.
"People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long."
Wstaję z krzesła i podchodzę do prezentera.
- Witaj Teo - mówię z uśmiechem siadając naprzeciw niego na fotelu.
Może i jestem wariatem... Ale skoro tak sądzisz, to znaczy, że ty też nim jesteś!
Trochę się uspokoiło... wygładziłam materiał sukienki ( http://www.polyvore.com/blue_princess_b … =192654766 ) i spojrzałam na Ethana... cieszę się, że tu jest i, że przyjął wiadomość o naszym dziecku tak dobrze. Nie mogę uwierzyć, że mam kogoś taki wspaniałego jak on.
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia."
Uśmiecham się - Jak się czujesz?
Actually I always have no idea what I'm doing.
- Czuję się dobrze, dziekuję - odpowiadam. - Jestem jednak troszkę przutłoczona tym całym zamieszaniem - wyznaję.
Może i jestem wariatem... Ale skoro tak sądzisz, to znaczy, że ty też nim jesteś!
- Jak pewnie wszyscy. To jednak musi być męczące. Ale mimo wszystko, jak ci się tu podoba?
Mimo woli uśmiechnęłam się.
- To pałac Teo. Tutaj nic nie może mi się nie podobać - zauważam, choć po chwili namysłu dodaje - Ale bardzo często nie mogę znaleźć swojego pokoju, co jest dość kłopotliwe - wzdycham.
Wybucham śmiechem. - Kto nie zgubił się w pałacu przynajmniej raz, nie wie co to życie.
- Zgadzam się. Ale już za szóstym razem bywa to denerwujące - wyznaję.
- Trzeba poprosić Maxa o jakąś mapę.
Spojrzałam w kierunku Maxa aka różowej baleriny w lakierkach. - Wasza wysokość... czy narysowanie mapy nie było by problemem?
Parskam śmiechem. - Nie, nie sądzę. Mi samemu by się przydała. Dalej się gubię.
I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe.
Śmieję się szczerze - widocznie pałac to jakiś trójkąt bermudzki... Ale mogę zapewnić, że ilekroć się pomyliłam, to wpadłam do pokoju jakiejś miłej osoby - dorzuciłam.
Zaczynam się źle czuć... jest mi niedobrze. Nie mam siły nawet przeprosić albo powiedzieć czegokolwiek. Po prostu wychodzę szybkim krokiem z Sali i idę prosto do swojego pokoju.
Ostatnio edytowany przez Bella Thornes (2016-03-11 23:12:01)
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia."
- Dobrze wiedzieć. - spoglądam na zegarek - Pora już kończyć nasz wieczór. Żegnam się z wami! - krzyczę, kiedy Awara wraca na swoje miejsce. Kamery gasną, a ja przecieram kark. Jestem cały spocony. Ufff... to było intensywne.
Strony: Poprzednia 1 2 3