Wybrane

Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Proszę dodanie zdjęcia swojej postaci jako avatara/ zdj profilowe oraz proszę aby loginem było imię i nazwisko kandydatki. Pozdrawiam

#51 2017-01-04 11:41:20

Lily Ann Lawrence
Wkurzająca Siostrzyczka
Liczba postów: 24
Klasa: Mająca-Wszystkich-W-Dupie
WindowsOpera 42.0.2393.94

Odp: Insolitam University

Gdy marszczy brwi, robi mu się taka sama, malutka zmarszczka pomiędzy nimi, jak Jake'owi...
Dłonie mi się pocą.
- Nie wiem, czy to dobry pomysł. W ogóle nie wiem... - Wzdycham i macham ręką. - Z resztą, zapomnij. Może kiedy indziej.
Odwracam się, chcąc odejść.
Nawaliłam. Po raz kolejny.

People change for two main reasons: their minds have open or their hearts have been broken.
giphy.gif
giphy.gif

#52 2017-01-04 11:42:34

Noel Beau Lawrence
Nemo
Liczba postów: 174
WindowsChrome 55.0.2883.87

Dobra...?
Podbiegam za kobietą, sam nie wiem dlaczego.
- Ale proszę poczekać! - Mówię z lekkim śmiechem. - Poważnie. Nie jestem taki straszny, jak mówią - żartuję. - Jak pani się nazywa?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
giphy.gif
tumblr_inline_oj12bgMtRi1twhfhk_500.gif
tumblr_mjx9c0Jlr01rve2mto1_500.gif

#53 2017-01-04 11:52:52

Lily Ann Lawrence
Wkurzająca Siostrzyczka

Zatrzymuję się, ale nie odwracam w jego stronę. W moich oczach zbierają się łzy. Przecież mu się tak nie pokażę!
Noel nadal stoi na swoim miejscu. Mój Noel.
Odwracam się wolno w jego stronę, zauważając jak kiwa się na stopach. Jak robię to ja.
- Lily Ann. Mam na imię Lily Ann. - Ocieram rękawem swetra nos.

People change for two main reasons: their minds have open or their hearts have been broken.
giphy.gif
giphy.gif

#54 2017-01-04 15:49:33

Noel Beau Lawrence
Nemo

Mam wrażenie, że zaraz się przewrócę, gdy słyszę tę imię i nazwisko. Czy to możliwe, żeby to była...?
Nie. Skąd miałaby się tutaj wziąć?
Ale z drugiej strony... te same zielone oczy, co u mamy przed wybuchem akceleratora, te same brązowe włosy. Delikatne rysy. Wygląda jak starsza wersja roześmianej, roztrzepanej dziewczynki, którą widziałem na zdjęciach.
Zaciskam mocniej usta i przez chwilę milczę.
- Czego ode mnie pani oczekuje? - Pytam trochę zbyt chłodno jak na siebie.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
giphy.gif

#55 2017-01-04 15:54:25

Lily Ann Lawrence
Wkurzająca Siostrzyczka

Kompletnie mnie zatyka. Z jednej strony spodziewałam się, że tak zareaguje, z drugiej... nie. Nie byłam na to przygotowana.
Gdy Liope przyjechała kilka dni temu z Jeremym do Central, opowiedziała mi o Noelu. O tym, jaki jest kochany i dobry. Jak w tym całym zamieszaniu z ich dziećmi, on wprowadza jakieś światełko. Pokazała mi filmiki. Opowiedziała o tym, jaki jest nieśmiały, a przez to tak niezręcznie uroczy.
Teraz nie ma w nim niczego nieśmiałego i uroczego. Jest chłodny i zdystansowany. Wiem, ja wiem, że on  już mnie rozpoznał. A ja nie mogę powiedzieć niczego, co mogłoby go do mnie przekonać.
- Chciałam tylko... porozmawiać. Naprawić... - mamroczę.

giphy.gif
giphy.gif

#56 2017-01-04 16:00:43

Noel Beau Lawrence
Nemo

Uśmiecham się krzywo.
- Ale co naprawić? Przecież między nami nie istnieje żadna relacja, którą można by naprawiać - mówię z ukrywanym nadaremnie żalem w głosie.
Czego się spodziewała? Że rzucę się jej na szyję?
Naprawdę robi mi się niedobrze. Czuję się, jakbym robił źle, ale nie potrafię przestać.

giphy.gif

#57 2017-01-04 16:02:48

Lily Ann Lawrence
Wkurzająca Siostrzyczka

Odruchowo łapię go za dłoń, przyglądając się mu.
- Noel, proszę cię-szepczę, bo więcej nie jestem w stanie z siebie wydusić.

giphy.gif
giphy.gif

#58 2017-01-04 16:06:17

Noel Beau Lawrence
Nemo

Odskakuję jak oparzony, gdy tylko czuję dotyk. Nawet nie wiem, dlaczego tak się dzieje.
Bo nie chcę się przywiązywać, skoro ona i tak zaraz zniknie.
- Przepraszam, ale muszę jechać do domu. Może pani wie, gdzie mieszkam. Choć strzelam, że za chwilę pani i tak ucieknie, jak 21 lat temu. - Dłoń z kluczykami mi drży. - W końcu jestem nikim, prawda?
I chyba to jest prawda.
Zanim zdąży mnie zatrzymać, otwieram samochód i odjeżdżam.
Popełniłeś błąd.
Cały się trzęsę. Nie potrafię normalnie jechać. PRzejeżdżam kawałek drogi i zatrzymuję się na uboczu. Opieram czoło o kierownicę. Tylko oddychaj. Będzie lepiej. Tylko oddychaj.

giphy.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
sprzedaż palet ze zwrotami | dezynsekcja Kraków | aplikacje mobilne vonline strona internetowa | ogrodzenie na dziki | pranie firan i zasłon warszawa