Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
- Czyżby?- opieram dłoń na biodrze i uśmiecham sie lekko.
Nie będzie gifa bo Gideon się do każdego wepchał...
- A powiedz, że nie. - mruczę, podchodząc do dziewczyny coraz to bliżej. Jestem od niej sporo wyższy.
- Nie...- kręcę głową i przełykam ślinę.
Parskam.
- To czemu się denerwujesz, słonko? Hm? - pytam.
- Nie denerwuję się, po prostu współczuje twojej dziewczynie,- uśmiecham się i mrugam rzęsami.
- Och, kochana. Skąd ta pewność, że mam dziewczynę? - mruczę - Stalkerka?
- Znikąd zgaduje po prostu.-wzruszam ramionami. - Stalkowanie ciebie to moje ulubione zajęcie wiesz?- mówię ironicznie
Wzruszam ramionami, oddalając się do barku z alkoholem.
- Wydałaś się, kotku. - mówię.
- Kiedyś trzeba.-stwierdzam i podążam za nim do barku.- Nie przyjmiesz tego na trzeźwo? Trudno. Też się napije.
Parskam.
- Tylko się nie upij. Nie jestem za ciebie odpowiedzialny.
- Mnie się nie da tak łatwo upić.- prycham i wskakuje na stołek barowy.- Prędzej bym sie bała, że ty sie upijesz.
Marszczę brwi, obruszając się.
- Aż tak? Przekonajmy się. - proponuję. - Jestem pewien,, że odlecisz po dwóch kieliszkach.
- Przekonajmy się.- stwierdzam i stukam paznokciami w blat czekając aż kelner poleje do kieliszków.
Kolejno przed nami widnieje 10 kieliszków czystego spirytusu.
- Odpadniesz po połowie. - mówię pewny siebie.
- Zobaczymy.- szczerzę się i związuję w włosy w kucyka.- No to przyjemniaczku zaczynamy?
Uśmiecham się chytrze.
- Owszem, Stalkerko. - mówię i zaczynam opróżniać kieliszki na dźwięk takowego barmana.
Opróżniam kieliszki lekko się krzywiąc. Bosz nienawidzę tego gorzkiego posmaku, ale na trzeźwo nie dam dam rady.- Gotowy na następną kolejkę?
Mrugam kilka razy, póki się nie opamiętuje. To było... dosyć mocne.
- Dawać następną kolejkę. - mówię stanowczo.
Kilka kolejek póżniej, jestem już całkowicie rozluźniona, to całkowicie nic takiego, ze mi się lekko ręka trzęsie.
Po następnych kolejkach, czuję, jak mi się w głowie zaczyna kręcić, ale nie zważam na to.
- Masz już dość? - pytam nazbyt śmiało.
- Chyba jestem wystarczająco rozluźniona i chętnie bym potańczyła, ale żeby nie było to ja gram dalej.- chichoczę. Ups chichot mi się włączył.
- Dobra. - stwierdzam. Barman polewa nam jeszcze raz. Wypijam wszystko, ale... czuję się już kompletnie nawalony. - Wygrałem. - bełkoczę do dziewczyny.
- Chciałbyś..- kręcę głową zdecydowanie jest złym pomysłem po tej ilości wypitego alkoholu. Wszystko zaczyna mi wirować. Przymykam na chwilę oczy. Niezgrabnie schodzę z stołka o mało z niego nie spadając i przytrzymuję się blatu.
Parskam, widząc nawaloną Gwen.
- Silna głowa, tak?
-To ty bełkoczesz, ja jestem całkowicie trzeźwa.- chichoczę i wygładzam sukienkę starając sie nie patrzeć w dół.