Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Tutaj piszemy coś o sobie i się zapoznajemy Jeśli ktoś jest nieśmiały lub nie lubi mówić o sobie to nie musi tutaj nic pisać.Ten wątek nie jest obowiązkowy
Ja zacznę:
Jestem Magda i pochodzę z okolic Lublina.Interesuję się głównie modą i zwierzętami, a szczególnie mopsami <3. Co do seriali to uwielbiam PLL, Plotkarę oraz OUT. Jestem również wielką fanką Simsów. A jeśli chodzi o książki uwielbiam fantastykę czyli np: seria Szeptem itp. Najczęściej można mnie w tygodniu spotkać w godzinach 16-22 a w weekend jestem w godzinach 10-22.
"People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long."
O! To ja też chcę!
A wiec witam serdecznie. Nazywam się Ala ale nie przywiązuje się do tego imienia i można nazywać mnie Zetką (Pierwsza literą nazwiska to Z więc wszyscy znajomi właśnie tak mówią dla uproszczenia).
Mieszkam w małej miejscowości Milanówek pod Warszawą.
Interesuje się sztuką, muzyką, literaturą, kinem... ogólne wszystkim co możemy nazwać sztuką. Od dziecka uczę się grać na fortepianie i skrzypcach, a obecnie jestem już po pierwszym stopniu szkoły muzycznej. Kocham szkicować, słuchać najróżniejszej muzyki i czytać każdą książkę jaka wpadnie mi w ręce.
Dostępna jestem mniej więcej każdego dnia po południu, więc jak ktoś chce się wygadać, albo pogadać to służę ☺
W dużym skrócie o mnie to tyle. Mam nadzieję, że nasze Eliminacje będą takie jak dla Americi - niezapomniane.
Może i jestem wariatem... Ale skoro tak sądzisz, to znaczy, że ty też nim jesteś!
chętnie.
Hej. Nazywam sie Zuza i mam mnóstwo szalonych przezwisk rozpoczynając na Zuśka i kończąc na Talerz. Jestem z jakże nieznanej Warszawy.
Interesuję się teatrem i deklamacją. Uwielbiam podróżować i gadać z każdym. Na naszym forze jestem dostępna w weekendy około 12-15 a w tygodniu późnym popołudniem.
Mam nadzieję, że te Eliminacje to będzie świetna i niezapomniana zabawa-uwielbiam wymyślać historie.
/Talerz/
Obraz jest wart więcej niż 1000 słów.\C.R\
[img]8704_1134.gif[/img]
To ja także coś napiszę o sobie xD
Nazywam się Natalia, ale można na mnie mówić Nacia, Pojebek lub jak kto woli. Mieszkam w Radomiu, hm... Uwielbiam czytać książki. Przeczytam wszystko co mi dadzą ludzie. Niektóre z moich ulubionych książek to:
• seria Rywalki
• trylogia Niezgodna
• trylogia Dotyk Juli, oraz Delirium.
Kocham biegać, po prostu bieganie moim życiem.
Mam ogromne poczucie humoru, więc nie zdziwcie się gdy będę mieć jakieś skojarzenia czy coś xD
Mam Wattpada, i ogólnie uwielbiam rozmawiać z ludźmi. Na fb lub ogólnie na internecie xD możecie mnie spotkać w godzinach:
Na tygodniu 16-19
A w weekendy (trudno mi określić, bo nie wiadomo czy będę w domu czy nie, ale tak w gdzies 12-21
Myślę, że te eliminacje będą dla nas cudownym wspomnieniem (tak, poetycka ja xD)
I o mnie to chyba tyle... No to cześć... xD
Nazywam się Julia i mam 14 lat. Jestem fanką Magnusa Bane'a i serialu ,,Nastoletnia Maria Stuart''. Na co dzień czytam książki i wspieram moją koleżankę, której życiowym celem jest wyjść za mąż za Radka Pestkę. Kocham muzykę, owoce i mojego psa. W przyszłości- odległej niestety- chcę mieć Harleya i kilka tatuaży. Nie lubię 5SOS i One Direction.
"Tu rozmawiamy o zainteresowaniach i szkole"
Bardzo tu rozmownie, jak widzę XD
Wiadomość dodana po 03 min 58 s:
Opusssssssssssssssszki
*wkruszyć, wkruszyć, wkruszyć*
Wiadomość dodana po 17 min 55 s:
To tera ja (Fapek, nie ja XDD):
Nazywam się Fabian, ale nie przywiązuję zbytniej wagi do tego imienia i możecie nazywać mnie Fapciem (jakby ktoś nie zajarzył- to od pierwszych liter fapania- fap, fap)
Jestem nadwrażliwy, a poza tym mam fetysz chodzenia z krzywo zapiętą koszulą i przepraszania wszystkich za wszystko. Nie zwracajcie na to uwagi. Lubię friendzonować niewinne dziewczyny i straszyć Mleko. Jestem skrycie zakochany w gwardziście mojej matki- Benjaminie. Benny, jeśli to czytasz, wiedz że jesteś przesłodki <3 <3
Nie dajcie się zwieść nazwie, tak naprawdę skrywam w sobie Greya. To po mamuni.
/Fapik/
Strony: 1