Wybrane

Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Proszę dodanie zdjęcia swojej postaci jako avatara/ zdj profilowe oraz proszę aby loginem było imię i nazwisko kandydatki. Pozdrawiam

#51 2016-07-24 00:52:09

Fabian Castell
Książę Illei
Liczba postów: 1,032
Klasa: 1
LinuxChrome 49.0.2623.105

Odp: Schron podziemny

Nie... nie jestem w stanie  spojrzeć na to z bliska. Przecież to wygląda jak... Odchodzę tak szybko jak mogę
Z wielkim, ogromnym bólem, obejmuję Elodie postrzeloną ręką i przewieszam ją sobie przez ramię.
Idę szybciej przed siebie. Dojść do drzwi, do drzwi, zostawić Elodie w bezpiecznym miejscu i wrócić
Wpadam na kogoś

giphy.gif

#52 2016-07-24 00:57:22

Delilah Bellerose
Królowa
Liczba postów: 915
Klasa: 1 (wcześniej 3)
Wzrost : 185 cm
WindowsChrome 51.0.2704.103

Ściskam nóż w dłoni. Od tyłu podchodzę do napastnika który trzyma Nicole i wbijam mu nóż w plecy. Nawet nie daje rady się odwrócić z zaskoczeniem wypisanym na twarzy, tylko od razu pada na ziemię. Rana nie powinna go zabić. Przygryzam lekko wargę. Oby. Błagam.
- Idź do reszty - rzucam nieznoszącym sprzeciwu tonem do Nicole.
Mocniej zaciskam dłoń na nożu, gdy słyszę kroki. Chyba idą dwie osoby.

And the fear of falling in love with somebody - I realized - is itself already silent love.

tumblr_muu7lsmq8Z1qdx3gto2_250.gif
tumblr_my7qm9NGML1qbc740o5_250.gif
2021144.jpeg

#53 2016-07-24 00:59:39

Nicole Kanim
Kandydatka
Liczba postów: 251
Klasa: 3
WindowsOpera 38.0.2220.41

Kiwam głową i natychmiast wybiegam ze schronu. Nikogo już tam nie widzę. Tylko chaos i... śmierć.

Ostatnio edytowany przez Nicole Kanim (2016-07-24 01:01:54)

Is it hard for you to realize?
She'll never be me!

large.gif

#54 2016-07-24 01:11:35

Fabian Castell
Książę Illei

Carmen. Żyje. Boże, jak dobrze.
-Chwyć mnie za zdrowy łokieć. Jestes ranna? Możesz iść? -pytania są lekko stlumione  przez koszulę

giphy.gif

#55 2016-07-24 01:13:24

Delilah Bellerose
Królowa
Liczba postów: 915
Klasa: 1 (wcześniej 3)
Wzrost : 185 cm
WindowsChrome 51.0.2704.103

Rozprawiam się z dwójką napastwników i uciekam jak najszybciej potrafię. Wypadam na dwór, z hukiem otwierając drzwi i biegnę przed siebie. Jak najdalej potrafię. Tam gdzie nikt mnie nie znajdzie. Wbiegam do lasu, słysząc wokół siebie hałas. Nawet nie wiem, w którą stronę biegnę.
Byle jak najdalej.

And the fear of falling in love with somebody - I realized - is itself already silent love.

tumblr_muu7lsmq8Z1qdx3gto2_250.gif
tumblr_my7qm9NGML1qbc740o5_250.gif
2021144.jpeg

#56 2016-07-24 01:17:33

Carmen Dawson
Kandydatka
Liczba postów: 1,038
Klasa: 2
Windows 8.1Chrome 51.0.2704.103

Kręcę głową. Nie jestem w stanie wydusić z siebie ani słowa. Czuję się coraz bardziej senna.
Łapie Fabiana za łokieć. Mam okropnie lodowate palce u rąk. W ogóle jest mi strasznie zimno. Posadzka jest lodowata, a ja zgubiłam swoje buty.
- Nic - odpowiadam krótko i cicho. Nie mam pojęcia czy nie za cicho.

Cza­sem trze­ba wy­ciszyć bi­cie ser­ca,
by usłyszeć czy­jeś kro­ki w naszym świecie samotności.

tumblr_od9jtyMtXw1vrzep8o1_250.gif

#57 2016-07-24 01:26:57

Fabian Castell
Książę Illei

Może iść. Szybko na nią spoglądam. Zasypia. Jest źle.
Musimy się spieszyć.
Lawiruję pomiędzy leżącymi biegnącymi, a nawet strzelającymi. Muszę tylko dojść do tych cholernych drzwi.
Są. Wyprowadzam pól-śpiącą Carmen i wynoszą Elodie. Nie patrzę. Nie patrzę dookoła, bo nie mógłbym juz dalej iść.
Skręcam w kilka korytarzykow, aż w końcu się zatrzymuję. Po drodze nie mijamy nikogo. SadzamCarmen pod ścianą, koło niej kładę El.
-Carmen. Tak szybko, jak możesz, wstań i zaciagnij ją gdzieś. Do pokoju. Jakiegokolwiek. Pod żadnym pozorem nie zasypiaj, rozumiesz? Za chwilę senność minie, a wtedy zabierz ją w bezpieczne miejsce. Ukryjcie się.
Całuję ją w czoło i odbiegam.
Nie chcę noc mówić, ale czuję, że się wykrwawiam

giphy.gif

#58 2016-07-24 02:07:27

Carmen Dawson
Kandydatka
Liczba postów: 1,038
Klasa: 2

Mój oddech się uspokaja. Przymykam powieki i odchylam głowę. Mam ochotę usnąć ale w ostatniej chwili zaczynam się podnosić. Nie mogę spać.
Kiedy łapie Elodie za nadgarstek, przez głowę przemyka mi myśl aby ją zostawić. W końcu jej nienawidzę. Ale nie jestem przecież taka. Nie mogła bym tego zrobić. Nie darowała bym sobie czyjegokolwiek życia. Dlatego ciągnę ją przez korytarz, który wygląda jak by przeszło tędy tornado. Na podłodze leży mnóstwo szkła, które odgarniam, krwawiącymi już stopami. Cieszę się, że nie trwa to długo. Dosyć szybko znajduję otwarte drzwi i wchodzę do środka.
Zostawiam leżącą Elodie pod ścianą, a sama siadam kawałek dalej. Opieram się plecami o ścianę. Dopiero teraz uświadamiam sobie, że nie mam przy sobie noża. I tak byś go nie użyła. Jesteś tchórzem. Słyszę głos w mojej głowie lecz nie skupiam się na nim bo chwilę później zapada ciemność.

Cza­sem trze­ba wy­ciszyć bi­cie ser­ca,
by usłyszeć czy­jeś kro­ki w naszym świecie samotności.

tumblr_od9jtyMtXw1vrzep8o1_250.gif

#59 2016-07-24 09:54:20

Melody Infernum
przyszła pani Sharpe
Liczba postów: 705
Klasa: 6, obecnie 3
Wzrost : 1,75 m
AndroidChrome 38.0.2125.102

Prawie zasypiam. Mam wrażenie, że zostałam sama. Muszę stąd uciekać i to jak najszybciej. Nadal przyciskakąc szmatkę do ust kieruję się prawdopodobnie ku wyjściu.
Ktoś mnie łapię w pasie, a ja zaczynam się wyrywać. Nie mam siły wrzeszcześć. Udaje mi się łokciem uderzyć napastnika, a potem...
Pociągnęłam za spust. Kula trafiła mężczyznę dokładnie z środek czoła. Adrenalina popchnęła mnie na korytarz i dopiero wtedy mogłam myśleć.
Mój Boże... zabiłam człowieka...
Biegnę pustymi korytarzami i kryje się w jakimś malutkim schowku, prawdopodobnie na szczotki.
Ja... zabiłam...

"Miłość to nagroda otrzymana bez zasług."

giphy.gif

#60 2016-07-24 10:07:48

Fabian Castell
Książę Illei

Biegnę z powrotem.
Dopiero po chwili dochodzi do mnie, co zrobiłem. Zostawilem Elodie. Z Carmen. One się nienawidzą. A jeśli Carmen będzie chciała wziąć odwet na nieświadomej Elodie.
Nie myśl. Nie myśl, nie teraz.
W biegam do schronu i znowu zaczynam się dusić. Gaz podrażnia ranę. Nie myśl.

Wiadomość dodana po 11 min 47 s:
Nie wiem, ile ich jeszcze to jest. Mam nadzieję, że próbowały wyjść. Jeśli więcej skończyło tak jak Elodie...
Lily. Leży przy ścianie. Chyba jest uśpiona. Muszę ją jak najszybciej wynieść. Podnoszę ja zdrową ręką i zarzucam na ramię. Nie jest ciężka. Nie śpi całkowicie mamrocze coś niewyraźnie.
Drzwi, znaleźć drzwi.
Są. Wynoszę Lily i kieruję się w przeciwną stronę niż poprzednio. Nie mogą by wszystkie razem, byłyby za łatwym celem. Znajduję jakiś schowek w bocznym korytarzu. Odkładam Lily.
Teraz dociera do mnie,że jej sukienka jest cała we krwi. Lily jest postrzelona.
Ma na sobie czerwoną sukienkę.
Dopiero po chwili widzę bardzo skuloną postać w rogu. Melody.
-Melody, nic ci nie jest?
Wygląda na przerażoną. Okropnie przerażoną. Nic dziwnego.

giphy.gif

#61 2016-07-24 10:24:11

Melody Infernum
przyszła pani Sharpe
Liczba postów: 705
Klasa: 6, obecnie 3
Wzrost : 1,75 m
AndroidChrome 38.0.2125.102

Patrzę na ręce we krwi. Co ja zrobiłam?
- T-tak... - wydukałam, ale nie mogłam już dłużej udawać. - Nie. Nie jest dobrze... ja... zrobiłam coś... - kręcę głową i głowę spuszczam wpatrując się w pistolet. Potem wracam sojrzeniem do Fabiana. Obficie krwawi.
- Musisz to zatamować. - mówię. A ja muszę się skupić na czymś innym niż moje czyny. Szmatkę przykładam do rany postrzałwej i mocno uciskam.
- Czy... już się skończyło? - pytam bez nadziei.

Ostatnio edytowany przez Melody Infernum (2016-07-24 10:31:14)

"Miłość to nagroda otrzymana bez zasług."

giphy.gif

#62 2016-07-24 10:33:51

Fabian Castell
Książę Illei

Patrzę na nią z żalem. Wiem co zrobiła, tylko jedna rzecz nie potrafi przejść przez gardło. Zabiła. Nie mam czasu, żeby ją pocieszac, a tak bardzo chciałbym teraz z nią zostać...
-Musiałas. Musiałas, żeby przeżyć. -zbliżam się na dosłownie sekundę- Ja też,  Melody. Ja też.
Nie wspomniałem, że zanim odszedłem od tej kobiety z Elodie... strzeliłem. Jeszcze raz, dla pewności, że nie wstanie. Uczepiam się myśli, że musiałem, że zrobiłem to dla dziewczyn.
Wzrokiem dziękuję Melody za opatrunek. Nie mam czasu.
Wybiegam.

Wiadomość dodana po 16 min 13 s:
Ledwo idę, mam mroczki przed oczami.
Jeszcze trzy.
Przy drzwiach wpadam na Cassidy. Dzięki Bogu... próbowała znaleźć wyjście. I jest.
Dziewczyna wychodzi na zewnątrz, nie wygląda na ranną.
Muszę znaleźć Delilah. I Nicole. Schodzę na dól. Nie słyszę strzałów, nie widzę rebeliantów. Czy kimkolwiek oni są.
Duszę się gazem, nie mam siły unieść ręki. Jeśli dziewczyny jeszcze tu są, muszą już być uśpione. Nie wytrzymalyby tak długo.
Chodzę po omacku, potykając się o ciała. Nie myśl.
Nie ma ich. Nigdzie. Schron jest duży, mogą być właściwie w każdym miejscu...
Muszę znaleźć Delilah, znaleźć Delilah, Delilah...
Potykam się o czyjąs rękę i upadam.
Nie znalazłem Delilah. O ostatnia moja myśl, zanim pochłania mnie ciemność.

giphy.gif

#63 2016-07-24 10:53:54

Cassidy Skiver
Kandydatka
Liczba postów: 292
Klasa: 6
MacintoshSafari 601.1

Fabian mija mnie i wbiega do schronu. Nie znajdę go teraz. Idę przed siebie, muszę znaleźć kandydatki. Wpadam do jakiegoś schowka, są w nim Melody i Lily. Ogrania mnie ulga, mimo, że to nie koniec.
- Melody - mówię stanowczo. - Idź prosto trzydzieści kroków, po lewej stronie jest... Kolejny schron. Zabierz tam Lily. Zaraz do was dojadę.
Idę w drugą stronę i szukam innych kandydatek.

"Nie rezygnuj i nie mów, że nie warto."
tumblr_inline_nmqq4jDZpB1qezeux_500.gif

#64 2016-07-24 21:31:35

Kenneth Sharpe
Gwardzista Ikea
Liczba postów: 476
Klasa: 2 (wcześniej 5)
Wzrost : 188 cm

Razem z  gwardzistą [tu wstaw nazwisko] idziemy sprawdzić schron w którym znajdował się książę i kandydatki.
Wchodzę do środka. Na podłodze leży nieprzytomny książę. Nikogo więcej nie ma. Zabieramy księcia do skrzydła szpitalnego.

"Miłość bez granic – to życie bez końca."

tumblr_n6rz34GYhH1tb3ch3o1_500.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wysokiej jakości Biurko z drewna litego dębowego lakier wosk okucia | reklama online nikkshow | reklama online strona | Reklama w Internecie | narampe.pl