Wybrane

Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Proszę dodanie zdjęcia swojej postaci jako avatara/ zdj profilowe oraz proszę aby loginem było imię i nazwisko kandydatki. Pozdrawiam

#76 2016-11-25 17:15:50

Chloe Lawrence
Chloe
Liczba postów: 190
WindowsFirefox 50.0

Odp: Dom Juliett i Jeremiaha Lawrence'ów

- Chyba tak, taki przystojny nie pamiętam nazwiska ale wiem, że miał imię na T..- zastanawiam się, a może imię na M...- Oczywiście jak już zwiąże się na stałe z Mattem to przestanę prowadzić ten tryb życia, ale teraz muszę jakoś zaspokajać swoje potrzeby co z moim wyglądem trudne nie jest.

giphy.gif

giphy.gif

#77 2016-11-25 17:17:52

Cinder Lawrence
Oblive
Liczba postów: 123
Klasa: Źli
WindowsChrome 54.0.2840.99

Wzdycham.
- Chloe, Tate podrywa połowę dziewczyn w Insolitam. Kiedyś próbował nawet poderwać mnie. - Wzruszam ramionami.

"Każdy samotnik, choćby się zaklinał, że tak nie jest, pozostanie samotny nie dlatego, że lubi,ale dlatego, że próbował stać się częścią świata, ale nie mógł, bo doznawał ciągłych rozczarowań ze strony ludzi."
giphy.gif

#78 2016-11-25 17:21:58

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

- Oj to musiał być bardzo zdesperowany.- wybucham śmiechem.- Nie no żarcik oczywiście.- uśmiecham się.- Nie miałam nadziei na nic stałego a noc z nim spędziłam baaardzo fajnie.

giphy.gif

giphy.gif

#79 2016-11-25 17:26:37

Cinder Lawrence
Oblive

Zaciskam zęby. Oczywiście, że nie żartowała.
- Ta. Był bardzo zdesperowany - burczę i milknę.
W sumie nawet go polubiłam. Gdy w końcu zrozumiał, że nic z tego nie będzie, był całkiem miły.
Ale tak. Bo przecież kto by chciał się ze mną umówić tak po prostu? Potrzeba przecież desperacji. Jestem wściekła. Na tyle, że mam ochotę jej zniszczyć makijaż, który już praktycznie jest skończony. Ale nie będę psuć tego miniaturowego dzieła sztuki. Za bardzo się napracowałam. Nakładam szminkę i kończę, podając jej lusterko.

"Każdy samotnik, choćby się zaklinał, że tak nie jest, pozostanie samotny nie dlatego, że lubi,ale dlatego, że próbował stać się częścią świata, ale nie mógł, bo doznawał ciągłych rozczarowań ze strony ludzi."
giphy.gif

#80 2016-11-25 17:34:33

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

- Ooo nawet ładnie,.- robię dziubek do lustra i cmokam. Podnoszę się z łóżka i oddaje lusterko.- Dobra zbieram się, muszę się jeszcze przebrać bo zaraz facet mój marzeń po mnie przyjedzie.- mówię czując że podekscytowanie do mnie wraca.

giphy.gif

giphy.gif

#81 2016-11-25 17:36:22

Cinder Lawrence
Oblive

Mam jej przypomnieć o tym, żeby zrobiła zdjęcie swojemu makijażowi do mojego portfolio, ale wtedy wpadam na genialny pomysł.
Uśmiecham się szeroko.
- Jasne. To powodzenia na próbie - rzucam i odwracam się, by schować kosmetyki.
To będzie... ciekawe.

giphy.gif

#82 2016-11-25 17:40:14

Matthew Lawler
Fade/Matt
Liczba postów: 626
Klasa: Dobrzy
WindowsOpera 41.0.2353.69

Wchodzę do domu Jeremiaha i witam się z Juliett, która stoi w kuchni. Potem podchodzę do schodów i wołam w stronę kolejnego piętra.:
- Jak coś, już jestem, Chloe!

Don't uderestimate me.
I know more than I say, think more than I speak, notice more than you realize.
giphy.gif

#83 2016-11-25 17:58:18

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

O mój Boże. O mój Boże. On już tu jest. Czeka specjalnie na mnie... NA MNIE.... O jezu nie wierzę w to co się dzieje. Wsuwam na nogi szpilki i wygładzam sukienkę. Schodzę po schodach krokiem modelki z szerokim uśmiechem, normalnie jak na budyniu.- Już jeeestem gotowa

giphy.gif

giphy.gif

#84 2016-11-25 18:02:02

Matthew Lawler
Fade/Matt

Uśmiecham się lekko.
- Cześć, Chloe - witam się. - Gotowa na swoją pierwszą próbę?

Don't uderestimate me.
giphy.gif

#85 2016-11-25 18:03:46

Cinder Lawrence
Oblive

O, kto to przyjechał? Zbiegam na dół po schodach, ubrana w dresy, z roztrzepanymi włosami i bez makijażu. Ładny kontrast z Chloe.
- Dzień dobry, panie Lawler! - Witam się, na co on odpowiada mi "cześć" i macha ręką.
Idę do kuchni z pretekstem pójścia po sok, choć tak naprawdę chcę posłuchać ich rozmowy.

giphy.gif

#86 2016-11-25 18:13:33

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

O mój Boże... jaki ona ma cuudowny uśmiech. Zaraz sie chyba roztopię.... Jezu ja już topię... jak masełko... jak Bałwanek Olaf...
- Tak, już nie mogę się doczekać.- uśmiecham się szeroko.

giphy.gif

giphy.gif

#87 2016-11-25 18:15:40

Matthew Lawler
Fade/Matt

Przeczesuję włosy palcami.
- Trochę roboty jest, nie będę ukrywał. - Wzruszam lekko ramionami. - Akurat ten reżyser nie odpuszcza. Po prostu będziesz musiała wykonywać to, co każe.
Śmieję się lekko.
- Chyba nie powinienem cię straszyć od samego początku.

Don't uderestimate me.
giphy.gif

#88 2016-11-25 18:29:46

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

Wpatruję się w niego jak w ruchomy obrazek. On jest taaaki prefekcyjny. Mój Boże ja się zaraz naprawdę rozpłynę, jeszcze jeden gest lub uśmiech z jego strony  i będę budyniem. Opieram się o kulumnę przy schodach rzeczy nie upaść.  Słucham go w całkowitym skupieniu rozmarzona przytakując co chwilę.- W pełni rozumieem.- uśmiecham się lekko.

giphy.gif

giphy.gif

#89 2016-11-25 18:38:23

Cinder Lawrence
Oblive

Kurczę, nie potrafię jej słuchać. Wychodzę z kuchni, ze szklanką soku pomarańczowego w dłoni i podchodzę do Matta.
- O, skoro o tym mowa, to mam do pana takie pytanie, panie Lawler. - Uśmiecham się, ignorując obecność Chloe, choć nogi mi się trzęsą na samą myśl o tym. Ona mnie zabije. - Bo na zaliczenie mamy brać udział w przygotowaniach do wybranego spektaklu i pomyślałam, że może mogłabym uszyć dla pana strój do "Upiora w operze" i zająć się charakteryzacją? Zawsze łatwiej współpracować z kimś, kogo się zna.

giphy.gif

#90 2016-11-25 18:41:29

Matthew Lawler
Fade/Matt

Przechylam lekko głowę, zaskoczony.
- W sumie... - Zastanawiam się przez chwilę. - O ile reżyser nie będzie miał nic przeciwko, to ja jestem za, Cinder. Mara ostatnio bardzo chwaliła strój od ciebie. - Uśmiecham się, na samo jej imię.

Don't uderestimate me.
giphy.gif

#91 2016-11-25 18:55:08

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

Co ona do jasnej cholery wyprawia?! Ugh będę musiała z nią pogadać. Milion razy mówiłam, żeby dla mnie uszyła na zaliczenie ale nie! Oni musi dla mojego Matta! Dobry humor mi w jednej sekundzie mi mija.
- Przepraszam, możemy już jechać?- uśmiecham się słodko.

giphy.gif

giphy.gif

#92 2016-11-25 18:58:25

Cinder Lawrence
Oblive

Uśmiecham się szeroko.
- Idealnie! Mam już mnóstwo pomysłów! Postaram się pojawić na kolejnej próbie i porozmawiać z główną charakteryzatorką. Jeszcze raz dziękuję! Proszę uściskać ode mnie panią Marę i Kita! - Mówię z entuzjazmem i wracam do pokoju.
Zatrzaskuję za sobą drzwi i opadam plecami na łóżko. Serce bije mi jak oszalałe.
Przeciwstawiłam się Chloe. Zamykam oczy i wybucham histerycznym śmiechem. Przeciwstawiłam się Chloe.

giphy.gif

#93 2016-11-25 19:01:52

Matthew Lawler
Fade/Matt

- Możesz być pewna, że to zrobię! - Wołam za nią ze śmiechem.
Dziwne dzieci ma ten Jeremy. Z resztą... chyba nie mam prawa się wypowiadać, patrząc na Chrisa. Nie powinienem był odwalać z nim tylu głupich rzeczy, gdy był dzieciakiem.
Skupiam się na Chloe.
- Już jedziemy. Zaparkowałem pod waszym domem. Cześć, Julie! - Wołam do kuchni, po czym znowu patrzę na Chloe, gdy wychodzimy z budynku. - Stresujesz się? To chyba pierwsza twoja główna rola, tak?

A wkleję auto, bo nie po to z nudów szukałam, żeby je zmarnować XDDDD
BkydEdkIYAAm4tm.jpg

Don't uderestimate me.
giphy.gif

#94 2016-11-25 19:46:41

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

- Tak ale grałam sporą ilość pobocznych ról.- uśmiecham się.- I ogroomnie się denerwuje.-mówię z przejęciem.

giphy.gif

giphy.gif

#95 2016-11-25 19:47:56

Matthew Lawler
Fade/Matt

Otwieram przed nią drzwi do samochodu.
- Nie ma czym. Po prostu nie daj się zwariować reżyserowi. I nie zwracaj uwagi na komentarze oświetleniowca. Czasem potrafi być... wredny. - Uśmiecham się przepraszająco.

Don't uderestimate me.
giphy.gif

#96 2016-11-25 19:55:05

Chloe Lawrence
Chloe
WindowsFirefox 50.0

A niech tylko jakiś durny oświetleniowiec mi spróbuje zwrócić uwagę, to oberwie. To w końcu to ja jestem najważniejsza nie on.
- Jasne, postaram się.- kiwam głową i wsiadam do samochoduu. Maaatko on jest taki szarmancki... juz takich facetów nie ma...

giphy.gif

giphy.gif

#97 2016-11-25 21:27:15

Matthew Lawler
Fade/Matt

Odpalam samochód i wyjeżdżam spod domu Lawrence'ów. Zerkam na nią kątem oka.
- Poradzisz sobie - mówię łagodnie. - Jeremiah mówił, że nie brakuje ci pewności siebie. - Kręcę głową rozbawiony, patrząc na drogę. - Po jego opowieściach sądziłem, że jesteś bardziej wygadana.

Don't uderestimate me.
giphy.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wysokiej jakości Biurko z drewna litego dębowego lakier wosk okucia | reklama online nikkshow | reklama online strona | Reklama w Internecie | narampe.pl