Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Oddałam pocałunek równie delikatnie, co on. Jednak po chwili przetoczył się w coś głębszego.
Zarzuciłam ramiona na jego kark, wplątując palce w jego włosy.
Były wyjątkowo miękkie.
Łapię Ann w tali i przyciągam bliżej siebie. Z uśmiechem pogłębiam pocałunek coraz bardziej namiętnie, zaskoczony, jak szybka zmiana we mnie zaszła.
Z tego, co wiemy, dziewięć na dziesięć rodzajów działania doprowadzi do tego samego przeznaczenia.
Całuję Connora raz za razem, aż brakuje mi tchu.
Nie sądziłam, że tak szybko do tego dojdzie... ale nie śmiem zaprzeczyć, że mi się podoba.
Nie przerywając pocałunków, łapię go za rękę, kierując się w stronę pierwszego lepszego pokoju.
Nie wierzę, że to się dzieje tu i teraz. Wydaje się takie... nierealne.
You spin me right round, baby right round
Traf chciał, wpadła do mojej sypialni. Tekieli nawet bez piśnięcia opuścił moje łóżko, co mogłem uznać za podejrzane, ale akurat w tym momencie wydało mi się nieistotne.
Nadal przyciskając do siebie Hannah przerwałem na moment patrząc w jej oczy.
- Jesteś pewna Ann? - szepnąłem cichutko.
Z tego, co wiemy, dziewięć na dziesięć rodzajów działania doprowadzi do tego samego przeznaczenia.
Spoglądając mu w oczy po prostu kiwam lekko głową na potwierdzenie, przygryzając dolną wargę.
Uśmiecham się z błyskiem w oku i zrzucam z siebie marynarkę i znów przyciągam do siebie Hannah, tym razem łapiąc w biodrach i znów zatapiając się w jej miękkich ustach.
Rawr tygrysie :'')
Nieudolnie zarzucam z siebie sukienkę, której zdjęcie i tak się przedłuża. Wydaję mi się, ze trwa to za długo...
Chwilę potem oboje padamy na łóżko kompletnie
zatraceni w pocałunkach.
A potem... Domyślcie się drogie dzieci, co było dalej :")
*PORANEK PIERWSZEGO DNIA ŚWIĄT*
Dopiero gdy słońce wpadło przez nie zasłonięte zasłony do mojej sypialni uchyliłem oczy i zdałem sobie sprawę, że nie jestem sam. Pierwsza myśl - Tekieli wlazł mi do łóżka, ale natychmiast to odrzuciłem, bo Tekieli jest znacznie bardziej owłosiony. Delikatnie zacząłem badać palcami masę, którą miałem w ramionach i uderzyła mnie odpowiedź jak grom z jasnego nieba.
Uśmiechnąłem się cicho, przypominając zeszłą noc, i wsuwając nos we włosy Ann.
Otwieram oczy na wskutek delikatnego ruchu.
Przez chwilę po prostu leżę i wpatruję się w ścianę, rozmyślając nad tym co zaszło.
Kiedy znów wyczuwam musnięcie na mojej skórze - odwracam się w drugą stronę naprzeciw Connora.
Uśmiecham się delikatnie, kiedy nasze nosy się stykają.
- Dzień dobry. - mówię zaspanym głosem.
Trącam delikatnie jej nos i uśmiecham się lekko.
- Dzień dobry Ann - szepnąłem. - Wesołych świąt - dodałem lekko rozbawiony.
Prezent do odbioru za dziewięć miesięcy :''')
- Wesołych Świąt, Connor. - mruczę. - Jak Ci się spało? - uśmiecham się.
- Jesteś po prostu cudowna... - przyznałem szeptem, delikatnie całując ją po szyi i ramieniu, nadal rozbawiony samym faktem tego, co się wczoraj zdarzyło.
- Oj, Connor... - parskam śmiechem, widząc poczynania mężczyzny. - Łaskoczesz. - dodaję rozbawiona, gdy czuję drobne igiełki na skórze.
- Wiem... - mruknąłem rozbawiony. Zaraz jednak się uspokoiłem i wróciłem do obserwowania twarzy kobiety.
- Już, jestem grzeczny - zaśmiałem się cichutko.
"Jo żych grzeczny jak napalony łogier. IHA"
Uśmiecham się pod nosem. Opieram głowę na dłoni i tak samo wpatruję się w mężczyznę.
- Masz ładne oczy. Takie... głębokie - mówię po chwili milczenia.
Uśmiecham się patrząc na kobietę i delikatnie widząc po jej kręgosłupie w górę i w dół.
- Takiego komplementu jeszcze nie słyszałem... Dziękuję... - odparłem i uśmiechnąłem się przebiegle. - Ja nie umiem określić tylko jednej rzeczy, która mi się w tobie podoba...
Czuję przyjemne dreszcze, rozchodzące się po plecach.
- Jakiej? - pytam, będąc szczerze ciekawa.
No zgadnij złociutka
Zaśmiałem się.
- Od czego by tu... twoje włosy - akurat bawiłem się jednym kosmykiem. - Są prześliczne... twój śmiech... No i twoje wielkie serce - westchnąłem. - Jesteś aż nierealnie dobrym człowiekiem...
Właśnie się o tym przekonałeś, co nie, tygrysie?