Eliminacje. To już nie zabawa. W pogoni za władzą i miłością wszyscy są zdolni do najróżniejszych czynów. Nie zawsze są one dobre. Czasem w człowieku budzą się najgorsze instynkty...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
Uśmiecham się coraz szerzej, gdy Connor wypowiada to kolejne słowa. Czuję, jak moje policzki płoną żywym ogniem.
- A dziękuję Panu za te zacne komplementy... - zachichotałam.
ZACNY RYCERZU RACZ WJECHAĆ W ME SKROMNE BRAMY KU CHWALE BOGA I OJCZYZNY
You spin me right round, baby right round
Patrzyłem na nią rozbawiony.
- To dopiero początek. Powiedziałbym więcej, ale strasznie chce mi się po prostu wtulić w twoją pierś i iść spać dalej - wyznałem szczerze.
Z tego, co wiemy, dziewięć na dziesięć rodzajów działania doprowadzi do tego samego przeznaczenia.
I to niby ja jestem zboczeńcem
Parskam śmiechem.
- Zachowujesz się, jak niedopieszczony szczeniaczek. - mówię rozbawiona, ale mimo to łapię za głowę Connora i układam ją sobie na piersi, a raczej pod szyją. Wplatam palce w jego czuprynę, bawiąc się pojedynczymi włoskami.
Ostatnio edytowany przez Hannah Verizon (2017-03-14 00:32:04)
Ostatnio edytowany przez Szalony Wiewiór Fred (2017-03-14 07:52:50)
Wtulam się faktycznie jak dziecko spragnione uwagi i przymykając oczy odmierzam uderzenia serca Ann.
- Powiedz jak będziesz chciała wstać, bo mi się nigdzie nie śpieszy...
Z tego, co wiemy, dziewięć na dziesięć rodzajów działania doprowadzi do tego samego przeznaczenia.
Zachichotałam.
- A wiesz, że mi też nie? - Tym razem zeszłam dłonią lekko w dół, na kark, a potem na plecy, kreśląc palcami malutkie wzory.
Ostatnio edytowany przez Hannah Verizon (2017-03-14 09:03:34)
- Wyśmienicie... - mruknąłem tylko cicho i całując ją w skórę odpłynąłem, po raz pierwszy od śmierci Sabriny... szczęśliwy i zakochany.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5